Vuokatinranta on avoinna vuoden ympäri ja tarjoaa kolmea eri majoitusvaihtoehtoa asiakkaiden tarpeisiin.

Hotelli

VR-Majoitu_mukavasti-Rantahotelli

Uudessa hotellissa on 12 kahden hengen huonetta, Inva-varusteltu huone ja 2 huoneistoa (34 m2), joissa molemmissa on oma hyvin varustettu keittiö, erillinen makuuhuone, olohuonenurkkaus sekä sauna. Kylpyhuoneissa on WC ja suihku.

Kaikkiaan hotelliin voidaan majoittaa 30 henkilöä lattiatasoisiin vuoteisiin, mutta jos käyttöön otetaan laivahyteistä tutut seinävuoteetkin, majoituskapasiteetti nousee 50 henkilöön.

Hotellissa on lisäksi yhteinen TV-nurkkaus ja minikeittiö, jonne voidaan tarpeen mukaan toimittaa tarjotinaamiainen valmiiksi edellisenä iltana.

Lomaosakehuoneistot

Vuokatinranta-lomaosakkeet-talvella

Lomaosakehuoneistoja on kahta eri kokoa:

  • isommissa on 12 vuodepaikkaa
  • pienemmissä 8.

Sviitit ovat valoisia, viihtyisiä ja korkeatasoisesti varusteltuja. Kaikista löytyy takalla varustettu olohuone, hyvin varusteltu keittiö ja tilava sauna. Kylpyhuoneessa on WC ja suihku. Parvella on lisäksi omat TV- ja DVD-laitteistot. Pesuhuoneessa on pyykinpesukone ja kuistilla kuivauskaappi sekä silitysvälineistö.

Huoneistoissa on lisäksi tilava, kalustettu ja lasitettu parveke sekä oma piha-alue. Kaikilla huoneistoilla on myös yhteinen leikkipaikka lapsille.

Mökit

Vuokatinranta-talvinen-mokki

Mökkitarjonnassamme on monipuolinen valikoima: saunamökit, takkamökit, rantamökit sekä omakotitalo suuremmalle ryhmälle.

Kaikissa mökeissä on minikeittiö, tuvassa TV ja oma WC sekä suihku.

Saunamökkeihin voi majoittua 6-8 ja takka- ja rantamökkeihin 2-4 henkilöä.

Omakotitaloon voi majoittua jopa 8 hengen ryhmä ja siellä on kodinomainen keittiö, jonka pöydän ääressä voi mainiosti pitää pienimuotoisia palavereja ja kokouksia. WC ja suihku löytyvät saunan yhteydestä ja olohuoneesta pääsee mukavasti vilvoittelemaan katetulle terassille.

Caravan-alue

Caravan-alue on uudistuksen alla ja tarjoaa tulevaisuudessa viihtyisän ja hyvän ympäristön WC, suihku, sauna-, ruoka- ja sähköpistokepalveluineen.