Kokouspalvelut

Toimivat puitteet kokouksen järjestämiseen Vuokatissa

Luonnonrauha ja toimivat puitteet luovat mahdollisuudet hyvän kokoukseen tai muun yritystilaisuuden järjestämiseen. Olipa kyseessä suunnittelu- tai ideapalaveri, luento, koulutus tai ryhmäytyminen, Vuokatinranta tarjoaa mahdollisuuden häiritsemättömään työntekoon, rentoutumiseen ja yhdessä tai yksin liikkumiseen.

Tilat ja palvelut ovat kunnossa, joten te voitte keskittyä yrityksenne tai ryhmänne olennaisiin tarpeisiin. Halutessanne voimme olla apunanne teille sopivan ohjelman suunnittelussa ja liittää siihen myös elementtejä Vuokatin ympäristön monipuolisista palveluista.

Uudessa rantahotellirakennuksessa on suuri ja valoisa sali, joka soveltuu kokouksiin, luentosaliksi, näyttelyihin ja muuntautuu monitoimitilaksi tarpeen mukaan. Tuolirivein sinne mahtuu 60 ja kokouspöytämuodossa 30 henkilöä. Lisäksi samassa rakennuksessa on 2 ryhmätyötilaa n. 10 hengelle. Kokousvarusteina on videotykki, äänentoisto ja fläppitaulu.

Päärakennuksen ruokalatila on jaettavissa paljeovella puoliksi ja sinne sopii 50 henkilöä tuolirivein tai 30 kokouspöytämuodossa. Salissa on myös piano ja äänentoistolaitteisto asiakkaiden käytössä.

Saunarakennuksen takkahuone mukavine sohvineen sopii mainiosti leppoisemmille palavereille (20-25 henkilöä). Omakotitalon keittiöpöydän ympärille mahtuu 8 henkilöä niin ikään ryhmätöihin ja palaveroimaan.

Majoitusvaihtoehtoina toimivat hotelli, lomahuoneistot sekä mökkimajoitus.

Haluatko lisätietoa?

Lähetä meille viesti toiveistasi, niin saat tarjouksen!