pos-vr2-top4
pos-vr2-top5

tietoa meista vr lomaosake

Kesällä 2012 valmistuneissa korkeatasoisissa lomaosakehuoneistoissa on täysin varustetut keittiöt, tilava ja viihtyisä sauna, takalla varustetussa olohuoneessa ja parvella TV-DVD laitteistot. Pesuhuoneesta löytyy pyykinpesukone, kuistilta kuivauskaappi ja vaatteiden silitysvälineistö. Kaikissa huoneistoissa on lapsivarustus. Huoneistoissa on tilava, kalustettu ja lasitettu parveke sekä oma piha-alue. Lomahuoneistoilla on myös yhteinen leikkipaikka lapsille.

Vuokatinrannan lomahuoneistot ovat viikko-osakeomistukseen perustuva lomahuoneistokokonaisuus. Huoneistoja voi myös vuokrata. Huoneistoissa on isompi huoneisto sekä pienempi huoneisto. Isommassa huoneistossa vuodepaikkoja on kahdelletoista, pienemmässä kahdeksalle.

Lomahuoneistot sijaitsevat Vuokatinrannan kristillisen kurssi- ja leirikeskuksen välittömässä läheisyydessä. Pääset siis helposti nauttimaan myös kurssikeskuksen ympärivuotisesta ohjelmatarjonnasta ja ruokailupalveluista. Kurssikeskuksen monipuoliset kokoontumistilat ovat perheesi ja vieraidesi varattavissa vaikkapa perhejuhlia tai kokouksia varten.

Majoitustilavaraukset

Hinnat vaihtelevat sesongin mukaan, edullisimman päivän hinnan löydät aina Vuokatinrannan verkkokaupasta. Tee varaus verkkokaupassa.

Vastaanotto palvelee maanantaista perjantaihin klo 9–16.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 08 619 470

pos-vr2-right

  

  •  
  • Tykkää Vuokatinrannasta Facebookissa!