pos-vr2-top4
pos-vr2-top5

VR-VRnYstavat-Talkoolaiseksi-686x345
Erityisesti uuden toimintakauden alkaessa tarvitaan talkoolaisten panosta. Tekemistä löytyy jokaiselle, ikään ja ammattitaustaan katsomatta. Toukokuun talkoopäivillä kunnostamme piha- ja ranta-alueet valmiiksi kesän leiriläisiä varten. Myös ikkunanpesua ja pienimuotoisia siivoustöitä on tarjolla. Syksyn talkooviikolla valmistaudumme hiihtomatkalaisten saapumiseen.

Voit talkoilla vaikka koko viikon tai muutamia päiviä oman elämäntilanteesi ja jaksamisen mukaan. Tarjoamme majoituksen ja ateriat. Ohjelmassa myös seurojen pitoa ja saunomista. Tule mukaan nauttimaan kauniin Kainuun luonnosta ja yhdessäolosta!

Varsinaisten talkooviikkojen ulkopuolella tarvitsemme apua keittiössä, kiinteistönhuollossa ja toimistossa.

Talkoolaisen kokemuksia

"Kun ei tarvinnut, enää mennä töihin lapsia opettamaan, ajatuksiin tuli miten voisin olla hyödyksi jollekkin. Vuokatinrannan isäntä kuuli hiljaisen pohdiskeluni ja nappasi minut. Kauan sitten aloitin 15-vuotiaana juoksupoikana. Ympäry on sulkeutunut, nyt olen Vuokatinrannan juoksupoikana. Työtehtäviini kuuluu mm. 'isännän tuurausta', lepikon raivausta, lumitöitä, autokuljettajan tehtäviä ja marjojen poimintaa", Jouko Niskanen kertoo.

Miten sinä haluaisit olla avuksi? Soita, jutellaan...

Sari-Anne Vauhkonen 050 340 0062

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 08 619 470

Toimisto palvelee maanantaista perjantaihin klo 9-16.

pos-vr2-right

  

  •  
  • Tykkää Vuokatinrannasta Facebookissa!