pos-vr2-top4
pos-vr2-top5

VR talvi

Lomalle luontoon – tuo hermosi huoltoon

Hiihdä perinteistä tai luistelutyylillä. 100 kilometrin mittaiselle latureitistölle on mökiltä matkaa vain muutamia kymmeniä metrejä. Latukartta FastROI-karttapalvelusta. Laskettele Vuokatinrinteillä, hissiasemalle matkaa on vain muutamia satoja metrejä. Lumilautaile ja harrasta snowtubingia, lumilautatunneli kävelymatkan päässä. Moottorikelkkaile uusiin maisemiin Kainuun Elämysmatkojen, Kuusela Safarin tai Vuokatti Safarin kanssa. Huskysafarille vie Vuokatti Husky Oy.

Jäällä näet maisemat avarammilta aloilta

Tule luistelemaan perinteiseen tyyliin tai retkiluistimin. Kaloja narraamaan pilkkien. Ajamaan kartingia jääradalla. Palvelun tarjoavat Vuokatti Husky Oy ja Vuokatti Safari.

Viihdy paukkupakkasilla – paljon puuhaa tarjolla sisätiloissa

Angry Birds Activity Park Vuokatissa perinteiset liikuntalajit yhdistyvät uusimpaan teknologiaan. Liikuntaelämyksiä ja mukavaa tekemistä on kaiken ikäisille. Kokeile vaikkapa Freestyle Hallin skeittiramppeja ja Snowflex-sisähyppyrimäkeä. Voit myös treenata huippumodernissa kuntosalissa tai golfsimulaattorilla.

Läheisessä urheiluopistossa uit, vesijuokset, pelaat koripalloa, salibandya, tennistä, sulkapalloa ja lentopalloa tai voit kokeilla vaikkapa  seinäkiipeilyä tai jousiammuntaa. Katinkullan kylpylässä pelaat tennistä, sulkapalloa, squashia tai lentopalloa ja keilaat. Käytössäsi on myös kuntosali ja kokeilemaan golfsimulaattori. Vuokatti Actionin kanssa voit pääset kokeilemaan vauhdikkaita erikoisuuksia: bungeetrampoliinia ja kiiking-kilpakeinua. Kajaanin kaupunginteatteri tarjoaa teatterielämyksistä.

pos-vr2-right

  

  •  
  • Tykkää Vuokatinrannasta Facebookissa!