pos-vr2-top4
pos-vr2-top5

VR kesä

Lomalle luontoon – tuo hermosi huoltoon

Lenkkeile, sauvakävele, pyöräile, suunnista. Tarjolla hoidettuja luontopolkuja ja Vuokatrinvaararoilla 100 kilometrin retkeilyreitistö. Ratsasta (Vuokatin Ratsastuskoulu ja Huuskon Talli) tai osallistu hevosvaellukselle (Kainuun Vaellustalli Oy ja Vaellustalli Teerivaara).

Ui, melo, kalasta

 Vuokatinranta sijaitsee Nuasjärven rannalla. Lapsiystävällinen hiekkaranta kutsuu vesileikkeihin.  Käytettävissä veneitä ja kanootteja. Mahdollisuus kalojen narraamiseen. Kokeile koskenlaskua Vuokatin runsaissa vesistöissä (Kuusela Safari) tai rib-veneilyä (Vuokatti Safari). 

Golffaa

Tavallista golffia pelaat Katinkullan 18-reikäisellä golfkenttällä. Kokeilla voit myös metsägolffia (Vuokatti Action). 

Mäkeen ja ladulle kesälläkin

Lumilautatunneli mahdollistaa lumilautailun ja snowtubingin, hiihtoputki sivakoinnin. Kokeile alamäkiajoa maastopolkupyörällä tai osallistu rinneautokisaan (Vuokatinrinteet).

Sadepäivien puuhaa sisätiloissa

Angry Birds Activity Park Vuokatissa perinteiset liikuntalajit yhdistyvät uusimpaan teknologiaan. Liikuntaelämyksiä ja mukavaa tekemistä on kaiken ikäisille. Kokeile vaikkapa Freestyle Hallin skeittiramppeja ja Snowflex-sisähyppyrimäkeä. Voit myös treenata huippumodernissa kuntosalissa tai golfsimulaattorilla.

Läheisessä urheiluopistossa uit, vesijuokset, pelaat koripalloa, salibandya, tennistä, sulkapalloa ja lentopalloa tai voit kokeilla vaikkapa seinäkiipeilyä tai jousiammuntaa.

Katinkullan kylpylässä pelaat tennistä, sulkapalloa, squashia tai lentopalloa ja keilaat. Käytössäsi on myös kuntosali ja kokeilemaan golfsimulaattori.
 
Vuokatti Actionin kanssa pääset kokeilemaan vauhdikkaita erikoisuuksia: bungeetrampoliinia ja kiiking-kilpakeinua. Kajaanin kaupunginteatteri tarjoaa teatterielämyksistä.

pos-vr2-right

  

  •  
  • Tykkää Vuokatinrannasta Facebookissa!