pos-vr2-top4
pos-vr2-top5

VR tekemista kokemista

Kesäaikaan Vuokatinranta täyttyy leirin alkamisen myötä lapsista ja nuorista. Päiväohjelmaan kuuluu monipuolista harrastetoiminnasta, raamattuopetuksia, seikkailuja ja vapaamuotoista yhdessäoloa. Parisuhdeasioihin ja moniin muihin arkipäivän aarteisiin paneudutaan heinäkuun avioliitto- ja perheleireillä.  

Talvella häikäisee valkean valtatien hanki. Monipuolinen Vuokatti on maailmankuulu talviurheilumahdollisuuksistaan. Arjen paino on helppo jättää taakse kilometrejä kerryttämällä. Latureitistölle pääset suoraan Vuokatinrannan pihalta. Latujen ja laskettelurinteiden kunnon voi matkaan lähtiessä varmistaa verkosta latu- ja rinnekameroiden kautta.

Kun vatsa alkaa kurnia ja lihakset huokailla lepoa, Vuokatinrannassa odottaa tankkaus- ja levähdyspaikka. Ulkoilmalla ladatun päivän jälkeen on ilo istahtaa valmiiseen pöytään, monipuolisten herkkujen ääreen. Takkahuoneella on tilaa yhteiseen venyttely- ja jumppatuokioon. Illalla odottava saunan lempeät löylyt ja kesäisin Nuasjärven virkistävät aallot.

Vuokatinrannan lisäksi alueella on runsaasti eri alojen palveluntarjoajia. Kokeile uusia urheilulajeja, shoppaile, rentoudu kylpylässä ja valitse mieleisesi lukuisten vaihtoehtojen joukosta.

pos-vr2-right

  

  •  
  • Tykkää Vuokatinrannasta Facebookissa!