pos-vr2-top4
pos-vr2-top5

VR-Ryhmat-perhejasukujuhlat-686x345

Vuokatinranta tarjoaa perhe- ja sukujuhlien viettäjille miellyttävät juhlatilat, herkulliset ateriat kainuulaisesta pitopöydästä ja tarvittaessa majoitusta juhlavieraille.  

Kirkkosali ja ruokala sopivat isoille seurueille, tilaa on 100 hengelle. Takkahuone puolestaan tarjoaa intiimimmän tilan 50 hengelle. Kota sopii mainiosti rennompaa juhlatunnelmaa hakeville. Pienempien ryhmien juhlapaikoiksi sopivat myös portinvartijantalo ja lomahuoneistot.

Majoitusvaihtoehdoissa on mistä valita

Vuokatinranta tarjoaa ympärivuotisesti monenlaista majoitusta erikokoisille ryhmille. Kesällä 2012 valmistuneissa korkeatasoisissa lomaosakehuoneistoissa on täysin varustetut keittiöt, tilava ja viihtyisä sauna, takalla varustetussa olohuoneessa ja parvella TV-DVD laitteistot. Pesuhuoneesta löytyy pyykinpesukone, kuistilta kuivauskaappi ja vaatteiden silitysvälineistö.

Persoonalliset ja lämminhenkiset saunamökit tarjoavat majoitusta 6–8 hengelle. Mökeissä on hyvin varusteltu minikeittiö sekä TV, takka ja kuivauskaappi.

Hirsirakenteiset, tunnelmalliset takkamökit ovat kooltaan 23–30 neliötä. Mökeissä on minikeittiö, WC ja suihku sekä tuvassa TV ja takka.

Rantamökit ovat edullisin majoitusvaihtoehto. Myös niistä löytyy minikeittiö, WC, suihku ja TV.

Ole yhteydessä jo tänään, suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen juhla perheellesi

Sari-Anne Vauhkonen 050 340 0062

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 08 619 470

Toimisto palvelee maanantaista perjantaihin klo 9-16.

pos-vr2-right

  

  •  
  • Tykkää Vuokatinrannasta Facebookissa!