pos-vr2-top4
pos-vr2-top5

VR-Ryhmat-Leirikoulut-686x345

Seurakuntien leirikouluille ja ripareille Vuokatinranta tarjoaa loistavat puitteet. Vuokatinranta sijaitsee keskellä Vuokatin monipuolisia palveluita ja aktiviteetteja, mutta kuitenkin omassa rauhassa, kauniin Nuasjärven rannalla. Lähellä sijaitsee myös Tiilikkajärven ja Hiidenportin kansallispuisto, jotka vuodesta toiseen ovat suosittuja leirikoulujen retkikohteita.

Opetus- ja harrastetilat

Opetustiloina voidaan käyttää kirkkosalia, jossa on tilat 30 pöytäpaikalle. Takkahuoneeseen puolestaan mahtuu 30 henkeä opiskelemaan ja 50 henkeä esim. illanviettoon. Kota tarjoaa tunnelmallisen tilan päivän kokemusten jakamiseen nuotion äärellä. Teemme yhteistyötä Vuokatin aktiviteetti- ja retkipalveluita tarjoavien yritysten kanssa. Rakennetaan yhdessä ryhmällenne ohjelma, joka muistetaan vielä vuosienkin päästä.

Meillä syödään oman keittiön tekemää ”kotiruokaa”. Ruuat tarjotaan buffet-pöydästä. Retkipäivinä ryhmät voivat tehdä mukaan otettavaksi myös retkieväät.

Laajat piha-alueet nurmi- ja pallokenttineen mahdollistavat monenlaiset pihapelit ja ryhmän jakautumisen tarpeen mukaan pienempiin ryhmiin. Pihapiiriin sijoittuu pienille lapsillekin sopiva uimaranta. Vieraidemme käytettävissä on soutuveneitä ja kanootteja.

Majoitusvaihtoehdoissa on mistä valita

Vuokatinranta tarjoaa ympärivuotisesti monenlaista majoitusta erikokoisille ryhmille. Kesällä 2012 valmistuneissa korkeatasoisissa lomaosakehuoneistoissa on täysin varustetut keittiöt, tilava ja viihtyisä sauna, takalla varustetussa olohuoneessa ja parvella TV-DVD laitteistot. Pesuhuoneesta löytyy pyykinpesukone, kuistilta kuivauskaappi ja vaatteiden silitysvälineistö.

Persoonalliset ja lämminhenkiset saunamökit tarjoavat majoitusta 6–8 hengelle. Mökeissä on hyvin varusteltu minikeittiö sekä TV, takka ja kuivauskaappi.

Hirsirakenteiset, tunnelmalliset takkamökit ovat kooltaan 23–30 neliötä. Mökeissä on minikeittiö, WC ja suihku sekä tuvassa TV ja takka.

Rantamökit ovat edullisin majoitusvaihtoehto. Myös niistä löytyy minikeittiö, WC, suihku ja TV.

Soita heti, suunnitellaan yhdessä teille sopiva leiri.

Sari-Anne Vauhkonen 050 340 0062
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 08 619 470
Toimisto palvelee maanantaista perjantaihin klo 9-16.

pos-vr2-right

  

  •  
  • Tykkää Vuokatinrannasta Facebookissa!