pos-vr2-top4
pos-vr2-top5

VR kesä_ majoitu mukavasti

 

Vuokatinranta tarjoaa ympärivuotisesti monenlaista majoitusta erilaisiin tarpeisiin ja erikokoisille seurueille. Kesällä tervetulleita ovat myös karavaanarit.

Kesällä 2012 valmistuneissa korkeatasoisissa lomaosakehuoneistoissa on täysin varustetut keittiöt, tilava ja viihtyisä sauna, takalla varustetussa olohuoneessa ja parvella TV-DVD laitteistot. Pesuhuoneesta löytyy pyykinpesukone, kuistilta kuivauskaappi ja vaatteiden silitysvälineistö. Kaikissa huoneistoissa on lapsivarustus. Huoneistoissa on tilava, kalustettu ja lasitettu parveke sekä oma piha-alue. Lomahuoneistoilla on myös yhteinen leikkipaikka lapsille.

Persoonalliset ja lämminhenkiset saunamökit tarjoavat majoitusta 6–8 hengelle. Mökeissä on hyvin varusteltu minikeittiö sekä TV, takka ja kuivauskaappi.

Hirsirakenteiset, tunnelmalliset takkamökit ovat kooltaan 23–30 neliötä. Mökeissä on minikeittiö, tuvassa TV ja takka.

Vuokatinrannan rantamökit ovat paritalon puolikkaita, joissa kaksi aikuista tai nelihenkinen perhe majoittuu mukavasti. Rantamökeissä on minikeittiö ja tv.

Rauhallisella paikalla sijaitsevasta tilavasta omakotitalosta löytyy majoitustilat jopa seitsemälle hengelle. Talossa on normaalisti varustettu kotikeittiö, tv ja pesukone.

Majoitustilavaraukset

Hinnat vaihtelevat sesongin mukaan, edullisimman päivän hinnan löydät aina Vuokatinrannan verkkokaupasta. Tee varaus verkkokaupassa.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
P. 08 619 470
Vastaanotto palvelee maanantaista perjantaihin klo 9–16.

pos-vr2-right

  

  •  
  • Tykkää Vuokatinrannasta Facebookissa!