pos-vr2-top4
pos-vr2-top5

tietoa meista vr lomaosakeVuokatinrannan lomahuoneistot ovat viikko-osakeomistukseen perustuva lomahuoneistokokonaisuus. Huoneistoja on kahden kokoisia, isommassa huoneistossa vuodepaikkoja on kahdelletoista, pienemmässä kahdeksalle.

Lomahuoneiston omistajana saat täysin sisustetun ja kalustetun vapaa-ajan asunnon sekä huoltopalvelupaketin, jolloin voit nauttia siitä, että saapuessasi vapaa-ajan asuntoosi asunnossasi kaikki on kuten pitääkin, siistiä ja kunnossa. Palvelukumppanimme ottavat huoneiston vuokrattavakseen silloin kun et itse sitä käytä.

Kesällä 2012 valmistuneissa korkeatasoisissa lomaosakehuoneistoissa on täysin varustetut keittiöt, tilava ja viihtyisä sauna, takalla varustetussa olohuoneessa ja parvella TV-DVD laitteistot. Pesuhuoneesta löytyy pyykinpesukone, kuistilta kuivauskaappi ja vaatteiden silitysvälineistö. Kaikissa huoneistoissa on lapsivarustus. Huoneistoissa on tilava, kalustettu ja lasitettu parveke sekä oma piha-alue. Lomahuoneistoilla on myös yhteinen leikkipaikka lapsille.

Lomahuoneistot sijaitsevat Vuokatinrannan kristillisen kurssi- ja leirikeskuksen välittömässä läheisyydessä. Pääset siis helposti nauttimaan myös kurssikeskuksen ympärivuotisesta ohjelmatarjonnasta ja ruokailupalveluista. Kurssikeskuksen monipuoliset kokoontumistilat ovat perheesi ja vieraidesi varattavissa vaikkapa perhejuhlia tai kokouksia varten.

Lomaosakkeiden myynnistä ja ylläpidosta vastaa Perussanoma Oy.

Tule tutustumaaan, tarjoamme ensimmäisen yön

Joitakin lomaosakeviikkoja on vielä hiihtolomasesongin aikanakin vapaana. Keväälle, kesälle ja syksylle löytyy vapaana joku huoneisto lähes joka viikolle. Sesonkiaikojen ulkopuolella valinnanvaraa on enemmän. Tule perheesi kanssa tutustumaan Vuokatinrannan lomaosakkeisiin. Tarjoamme ensimmäisen yön ilmaiseksi! Sovi tutustumiskäynti Vuokatinrannan toimiston kanssa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 08 619 470.

Katso vapaana olevat viikot.

Omistajat suosittelevat

Perheemme, vanhemmat ja kaksi lasta, on vuosittain viettänyt useita viikkoja Vuokatinrannassa – niin kesäisin kuin talvellakin. Kun lomaosakehuoneistot valmistuivat oli selvää, että ostimme heti kaksi lomaviikkoa toisen ruska-aikaan ja toisen lasten hiihtolomaviikolle. Kun tutustuimme ensimmäistä kertaa lomahuoneistoon, olimme todella iloisesti yllättyneitä. Huoneisto oli tilava, valoisa ja tyylikkäästi, mutta kodikkaasti sisutettu. Laadukas keittiö odotti varustettuna vaativintakin kokkia. Pesu- ja saunatilat eivät jättäneet toivomisen varaa. Nuorisolle on yläkerrassa omat oleskelu- ja nukkumatilat.

Sijainti kävelymatkan päässä Vuokatinrinteistä ja Vuokatin latuverkoston vieressä on vertaansa vailla. Ovelta pääsee suoraan laduille ja kesällä mainio uimaranta takaa nautinnon niin perheen pienimmille kuin isommillekin uimareille vieläpä suoraan Vuokatinrannan yhteisistä saunoista. Vuokatinranta tarjoaa mahdollisuuden myös osallistua hengellisiin tapahtumiin ja täysylläpitoon. Viidensadan metrin päässä on hyvin varustettu K-market ja nuorisolle tarvittaessa pikaruokaa. Pirjo ja Yrjö Lindman

Vuokatinranta oli meille tuttu ja mieleinen paikka avioliittoleireiltä, joissa kävimme perheen kanssa kymmenenä vuotena 80-luvun lopulta. Kun lomaosakkeet valmistuivat vuonna 2012 innostuimme ostamaan yhden heinäkuun viikon. Olemme nyt viettäneet viikon huoneistossamme neljänä peräkkäisenä kesänä.

Aikaa jää kuntoiluun, rentoon oleiluun ja lueskeluun, kun ei tarvitse huolehtia pihatöistä tai muista kunnossapitohommista. Olemme patikoineet Vuokatinvaaralla ja ihailleet upeita maisemia. Myös lähiseudun ulkoilumaastot: Hiidenportin kansallispuisto ja Sotkamon harjun luontopolku ovat tulleet tutuiksi. Katinkullan kylpylässä käymme yleensä kerran, ja jos on uintisäitä, Vuokatin kylän oma uimaranta ja Sotkamon Hiukan hiekkaranta ovat Vuokatinrannan oman rannan lisäksi mainiota uintipaikkoja. Olemme myös tutkineet ympäristöä pyöräillen vuokrapyörillä. Lastenlapset nauttivat viime kesänä Angry Birds -seikkailupuistosta. Kirsi ja Jokke Sell

 

pos-vr2-right

  

  •  
  • Tykkää Vuokatinrannasta Facebookissa!