pos-vr2-top4

Avioliittoleiri
15.–21.7.2019

Jaripekka Juhala, Pirkkoliisa Juhala, Jussi-Pekka Kurikka, Heli Kurikka, Harri Niemelä, Liisi Niemelä, Jarkko Karvonen, Elina Karvonen, Lasse Pesu, Leena Pesu, Mikko Puhalainen, Liisa Puhalainen, Juhani Rantala, Pirjo Rantala, Pia Rendic, Rene Rendic

Avioliittoleirillä käsitellään parisuhteen keskeisiä osa-alueita kuten kommunikaatiota, tunteita, tarpeita ja seksuaalisuutta. Työkaluina tässä ovat aiheeseen liittyvä alustus ja sitä seuraava työskentely ryhmissä, aviopareittain tai yksin.

Leirit perustuvat perinteiselle kristilliselle avioliittokäsitykselle ja avioliitossa elävien ja siihen sitoutuvien parien keskinäiselle vertaistuelle. Ryhmissä kaikkia asioita käsitellään luottamuksellisesti ja vapaaehtoisesti. Leirin vetäjäpariskunnat ovat kokeneita leirinkävijöitä ja he saavat lisäkoulutusta.

Avioliittoleiri on yleensä hyvin antoisa myös perheen lapsille, joille on oma ikäryhmien mukainen ohjelmansa ja jokaiselle alle kaksivuotiaalle on oma hoitaja. Leirillä perheille jää runsaasti aikaa myös yhteiseen tekemiseen tai ulkoiluun.

Tervetuloa mukaan!

Ohjelma 15.7.
Ohjelma 16.7.
Ohjelma 17.7.
Ohjelma 18.7.
Ohjelma 19.7.
Ohjelma 20.7.
Ohjelma 21.7.
pos-vr2-right

Leiripomot

Heli & Jussi-Pekka Kurikka


Ryhmänvetäjät

Pirkkoliisa & Jaripekka Juhala
Elina & Jarkko Karvonen
Liisi & Harri Niemelä
Leena & Lasse Pesu
Liisa & Mikko Puhalainen
Pirjo & Juhani Rantala


Vierailevat alustajat

Pia & Rene Rendic


Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Vuokatinranta
info@vuokatinranta.fi
(08) 619 470 (ma-pe 9-16)

Tapahtumassa puhuvat mm.
henkilokuva

  

  •  
  • Tykkää Vuokatinrannasta Facebookissa!