pos-vr2-top4

Ruska-arkki
18.–22.9.2017

Terhi Smeds, Pentti Smeds

Syksyinen viikko Jumalan sanan ja kauniin luonnon äärellä. Raamattua, syysväristä luontoa, liikuntaa ja hyvää ruokaa. Kaikista näistä muodostuu viisi päivää Vuokatinrannassa kauniin Nuasjärven rannalla. Lisäksi saamme päivillä tutustua toisiimme ja virkistyä yhteisestä uskostamme. Uudet ystävät tuovat aina jotakin hyvää elämäämme.

Raamattutunneilla etsimme teitä Jumalan omaan sanaan ja Raamatun luovuttamattomaan arvoon uskollemme. Samalla etsimme yhteyksiä Ilmestyskirjan seitsemän seurakunnan ja oman aikamme seurakuntien kesken. Raamattuopiskelun ohella tarjolla on monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia: sauvakävelyä, patikointia, marjastusta ja uintia. Teemme myös yhdessä retkiä kainuulaisiin syysmaisemiin.

Varustuksena normaalin sisä- ja ulkoiluvaatetuksen lisäksi hyödyllisiä ovat pikkureppu ja termospullo. Oma Raamattu kuuluu myös varustuksiimme. Mukana viikolla kanssasi ovat Raamattuopiston vapaaehtoiset työntekijät, Inkerin kirkon entinen lapsi- ja nuorisotyön johtaja Terhi Smeds, rovasti Pentti Smeds, mm. musiikista vastaavina Marketta ja Hannu Tuomala sekä tietenkin Vuokatinrannan isäntäpariskunta Mirja ja Kari Ikonen.

pos-vr2-right

Täyshoitohinnat

Yhteismajoituksessa
- takka- tai rantamökissä alk. 270€
- saunamökissä tai Villa Vuokatinrannassa alkaen 345€
- Vuokatinranta Chalet huoneissa alkaen 302€
- Lomahuoneistossa alkaen 388€

Yksityishuonelisä 60-150€

Liinavaatteet 12€ (myös omin liinavaattein voi majoittua)


Ilmoittautuminen perjantaihin 8.9. mennessä

Vuokatinranta
p. 08 619 470 (ma-pe 9-16)
sp. info@vuokatinranta.fi
os. Vuokatinrannantie 8, 88610 Vuokatti

Kurssilla opettavat mm.
henkilokuva
henkilokuva

  

  •  
  • Tykkää Vuokatinrannasta Facebookissa!