pos-vr2-top4

Hillel Tokazier Vuokatinrannan elävän musiikin torstai-illassa
6.4.2017 klo 19.00

ingressikuvaHillel Tokazier on suomenjuutalainen pianisti, laulaja ja säveltäjä. Hän levytti ensimmäisen sävellyksensä vuonna 1967 (Caj Incorporated -yhtyeen ”Pöytään viereiseen”).

Tokazier on soittanut muun muassa Eero, Jussi & The Boysissa, Boxcarissa ja Tapani Kansan yhtyeessä sekä säveltänyt iskelmä- ja pop-musiikkia esimerkiksi Marionille, Tarja Lunnaalle, Heidi Kyrölle, Tapani Kansalle ja Paula Koivuniemelle. Tunnetuimpia Tokazierin sävellyksiä ovat iskelmät ”Teryleeniä” (Upi Sorvali), ”Veikko Nieminen” (Tapani Kansa) ja ”Jos se voisi olla totta” (Satu Pentikäinen).

Vuonna 1983 Tokazier sijoittui neljänneksi Syksyn Sävelessä instrumentaalikappaleellaan ”Iloinen velikulta”. Vuodesta 2001 hänellä oli Jump’n Jive -yhtye yhdessä Jussi Raittisen ja Matti Oilingin kanssa.

Hillel on tullut tutuksi jo useampana vuonna Vuokatinrannan kevätohjelmassa. Tänä keväänä saamme taas kuulla hänen elämäntäyteista ja virtuosimaista pienonsoittoaan ja lauluja joissa kuuluu musiikin ja elämän riemu, israelilainen kulttuuri ja Jumalan puhuttelu.

Hillel esiintyy Vuokatinrannan elävän musiikin torstai-illassa 6.4. ja hän on mukana myös Israelviikonlopussamme ja esiintyy myös lauantai-iltana 8.4. klo 19.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy ja siellä kerätään kolehti Vuokatinrannan hengelliselle työlle

Tervetuloa

pos-vr2-right

  

  •  
  • Tykkää Vuokatinrannasta Facebookissa!