pos-vr2-top4

Pekka Simojoki Vuokatinrannan elävän musiikin torstai-illassa
30.3.2017 klo 19.00

ingressikuvaPEKKA SIMOJOKI on yksi tämän hetken tuotteliaimpia ja tunnetuimpia suomalaisia gospelmuusikoita ja hengellisten laulujen tekijöitä, joka on ollut tien päällä vuodesta 1979. Hän on kirjoittanut lukuisia rakastettuja lauluja, messuja ja musikaaleja. Yhteensä Simojoen lauluja on kertynyt yli 700.

Erityisesti yhteistyö runoilija ANNA-MARI KASKISEN kanssa on tullut tunnetuksi. Myös virsikirjasta löytyy heidän laulujaan. Heidän tunnetuimpia yhteisiä teoksiaan ovat Afrikkalainen gospelmessu, Liekit-musikaali, Meidän Messu, Hiljaisuuden messu, Partiomessu sekä koululaisten Jumis-laulut. Pekka Simojoki on tehnyt yhteistyötä myös muiden runoilijoiden kanssa ja kirjoittaa itsekin tekstejä.

Pekka Simojoen perustamia musiikkiryhmiä ovat Alabasteri, Afrikkalaista Messua toteuttanut Ruacana Band, Jakaranda -kuoro sekä gospel-rock-yhtye Exit. Tällä hetkellä hän johtaa myös Riihimäkeläistä EtCetera -kuoroa.

Pekka on julkaissut eri kokoonpanojen kanssa noin 70 äänitettä, jotka sisältävät gospelmusiikkia laidasta laitaan, lastenlauluista rockmusiikkiin. Hän on saanut useita kultalevyjä sekä myös yhden platinalevyn sekä useita tunnustuksia ja palkintoja. Pekka Simojoen Hiljaisuuden lauluja -kokoelma on julkaistu myös 10 eri kielellä, mm. venäjäksi ja arabiaksi. Tuorein julkaisu on suositun Ylistys-CD:n pohjalta koottu englanninkielinen Nordic Praise- ylistyslaululevy, joka ilmestyi keväällä 2014. Siitä on ilmestynyt myös eestin- ja arabiankieliset versiot. Häneltä on julkaistu myös pari kirjaa sekä useita nuottikirjoja.

Pekka Simojoki esiintyy myös trubaduurina vieraillen ahkerasti seurakunnissa, kouluissa, leireillä ja tapahtumissa. Erityisesti hänen ideoimansa Majatalo -illat ovat saaneet suuren suosion seurakunnissa ympäri maan. Hän on ollut myös useita kertoja Kirkolliskokousedustajana.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja siellä kerätään kolehti Vuokatinrannan toiminnalle.

Tervetuloa!

pos-vr2-right

  

  •  
  • Tykkää Vuokatinrannasta Facebookissa!