pos-vr2-top4

Nina Åström Vuokatinrannan elävän musiikin torstai-illassa
23.3.2017 klo 19.00

ingressikuvaNina Åström on suomalainen laulaja ja lauluntekijä, joka edusti Suomea Euroviisuissa vuonna 2000 kappaleellaan "A Little Bit".

Hän on aloittanut säännöllisen esiintymisen 1980-luvun lopulla. Hänen ensimmäinen levyjulkaisunsa oli Person 2 Person (1991). Åströmin pop/folk-tyylinen musiikki on saanut vaikutteita muun muassa James Taylorilta, The Carpentersilta, Stevie Wonderilta ja Jennifer Warnesilta.

Åström on tehnyt säännöllisesti konserttikiertueita vankiloihin ja huumeparantoloihin varsinkin entisen Neuvostoliiton maissa. Kotikaupungissaan Kokkolassa Nina Åström on toiminut Unicefin hyvän tahdon lähettiläänä.

Vuonna 2012 julkaistiin Ninan suomenkielinen levy nimeltään ”Avoin taivas”, joka sisltää Hilja Aaltonen sanoituksia ja valtaosin säveltänyt Hannu Huhtala. Levy möi kultaa seuraavana vuonna. Vuonna 2014 ilmestyivät "Minun aarteeni" ja "Joulun Kuningas". Valtaosin Ninan omia sävellyksiä sisältävä "Takaisin kotiin" ilmestyi 2016; tuottajina Markus Vainiomäki ja Mikael Bergholm.

Muusikot joiden kanssa Åström on työskennellyt Suomessa pitkään ovat Kaarle Mannila (lyömäsoittimet, laulu) ja Kimmo Suomela (kitarat). Jim Hakola - Ninan nykyinen manageri ja lyömäsoittaja - tuli mukaan tiimiin 2014.

Nina esiintyy Vuokatinrannassa ja sinne on vapaa pääsy. Tilaisuudessa kerätään kolehti Vuokatinrannan hengelliselle työlle.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

pos-vr2-right

  

  •  
  • Tykkää Vuokatinrannasta Facebookissa!