pos-vr2-top4

Tommi Kalenius Vuokatinrannan elävän musiikin torstai-illassa
2.3.2017 klo 19.00

ingressikuvaTommi Kalenius on lauluntekijä, laulaja ja muusikko. Hän on tähän mennessä julkaissut neljä soololevyä. Tunnetuimpia kappaleita ovat radiosoittoa saaneet singlet Me ollaan, Vieläkö rakkaus kantaa, Ottaisitko mut, Gloria, Toisillemme kauniit sekä Kadut. Uusin albumi; Miten kotiin löydetään, julkaistiin syksyllä 2016.

Tommi Kalenius on soolotuotantonsa lisäksi ollut tekemässä kappaleita monille suomalaisille artisteille pop-kentän laidasta laitaan. Näistä tunnetuimpia ovat Jari Sillanpään ”Rakkaudella merkitty mies” sekä ”Elämän tärkein ilta”, Katri Helenan ”Enemmän”, Virve Rostin ”Hei Huominen”, Neljänsuora feat Suvi Teräsniskan ”Täävalssi”, Reckless Loven ”Back to paradise”, Laura Voutilaisen ”Tie” ja Sirun ”Et oo se sama”, ”Trapetsilla” sekä ”Tanssitaan”.

Hänet on kirkollisissa yhteyksissä huomioitu esimerkiksi Espoon kirkkomusiikkiviikon (2005) Ääni vie -yhteislaulukilpailun voitolla sekä Radio Dein 15-vuotisen historian parhaan gospel-laulun sävellyksestä. Lisäksi hän on säveltänyt musiikin Jari Kekäleen sanoittamaan Psalmimessuun ja lukuisiin Anna-Mari Kaskisen kirjoittamiin musiikkinäytelmiin Vivamossa.

Vuonna 2015 Tommi Kalenius on nimitetty Kirkon Ulkomaanavun Suvilinnun lähettilääksi, yhdessä ohjaaja-käsikirjoittaja Johanna Vuoksenmaan kanssa. Tämän tiimoilta he tuottivat ja kuvasivat Suvivirsi -videon Kambodžassa, paikallisen kouluprojektin tukemiseksi.

Vuodesta 2014 alkaen Kalenius on myös isännöinyt omaa Kale-klubia Helsingissä ja eri puolilla Suomea.

Vuokatinrannan elävän musiikin ltaan on vapaa pääsy ja siellä kerätään kolehti Vuokatinrannan työlle.

Tervetuloa!

pos-vr2-right

  

  •  
  • Tykkää Vuokatinrannasta Facebookissa!